O nama.

Decenija iskustva stvorila je odnos poverenja sa pacijentima, a pedesetak zaposlenih u našim laboratorijama u Šapcu, Beogradu, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Bogatiću, Šidu i Bijeljini, kao i tim našeg Doma zdravlja „ZDRAVLJE PLUS“ su veliki potencijal – zajedno stvaramo novu vrednost pružajući kompletnu uslugu svojim korisnicima.

Dom zdravlja „Zdravlje plus“ nastao je iz naše želje da damo pravi odgovor na potrebe svojih korisnika – kompletnu i zaokruženu uslugu i pružimo odgovornu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Naš Dom zdravlja je prilika da na jednom mestu obavite pregled, uradite laboratorijske analize, a potom, uz dobru dijagnostiku dobijete savet naših lekara i delotvnornu terapiju.

Više od zdravlja je samo #ZdravljePlus!

Vizija

Zdravi sugrađani i zdravo društvo uz posvećen rad na prevenciji bolesti i unapređenju zdravih životnih navika zajednice.

Misija

Profesionalnim delovanjem na polju primarne zdravstvene zaštite, doprineti očuvanju zdravlja svih sugrađana i pružiti potrebnu negu i terapijsko zbrinjavanje obolelih kroz pružanje kvalitetnih medicinskih usluga i upotrebu najsavremenije opreme.

Ciljevi i zadaci

  • Edukacija građanstva u cilju očuvanja zdravlja zajednice i prevencije bolesti
  • Precizno i efikasno postavljanje dijagnoze, kao i blagovremeno terapijsko delovanje primenom najsavremenijih metoda i medicinske opreme
  • Najviši stepen kvaliteta usluga, angažovanje vrsnih profesionalaca i stalna edukacija zaposlenih
Najbolje medicinske usluge

Upoznajte naše doktore.NAŠA ADRESA

Popa Karana 15, 15000 Šabac

BROJ TELEFONA

+381 (15) 345 555

E-MAIL

info@zdravljeplus.rs

Skype

ZdravljePlusKlinika