Otvoren Dom zdravlja “Zdravlje plus” u Šapcu

“Zdravlje plus”, prvi privatni Dom zdravlja u Šapcu, otvoren je na svečanosti kojoj su prisustvovali brojni gosti i prijatelji – predstavnici grada, partnerskih ustanova i institucija i medija. Nastao na temelju poverenja koje je u proteklih deset godina izgradila Biohemijska laboratorija “Zdravlje”. “Zdravlje plus” je odgovor na potrebe korisnika, osnovan kao izraz želje da im se ponudi kompletna i kvalitetna usluga u ustanovi primarne zdravstvene zaštite.
Pozdravljajući goste, vlasnik i direktor “Zdravlja plus”, Milan Teodorović, zahvalio je svima na podršci i saradnji, napominjući da pacijent ostaje u središtu pažnje naše ustanove i svih zaposlenih.

– Na ovaj način mi smo zaokružili dijagnostičku delatnost, koju imamo u Laboratoriji “Zdravlje”, nudeći svojim korisnicima kompletnu uslugu. U našem Domu zdravlja naši sugrađani moći će da dobiju lekarska uverenja na najbrži i najjednostavniji način. I dalje ćemo razvijati dijagnostičke procedure, a našim korisnicima biće dostupne kompletne usluge iz oblasti pregleda, laboratorije, rentgen i UZ dijagnostike – rekao je Teodorović.
U okviru Doma zdravlja “Zdravlje plus” rade Služba opšte medicine, Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, Služba za zdravstvenu zaštitu žena, Služba medicine rada i Služba radiologije.

– Ponosan sam što je naš grad dobio jednu ovakvu ustanovu, kao i na to da sam deo ovog tima. Mi preglede obavljamo u prijatnom i modernom ambijentu, bez zakazivanja i čekanja, radimo sa opremom proizvedenom od strane renomiranih svetskih proizvođača, po najvišim standardima – kaže dr Predrag Popović, deo tima “Zdravlje plus”.

Dom zdravlja “Zdravlje plus” i Laboratorija “Zdravlje” danas imaju više od pedeset zaposlenih koji rade u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Bogatiću, Šidu, Bijeljini i Beogradu.

Obuka za pružanje prve pomoći

Dom zdravlja Zdravlje plus proširio je obim svoje delatnosti iz oblasti […]

Služba opšte medicine

Osnovni zadatak službe opšte medicine je pružanje zdravstvenih usluga odraslom stanovništvu, […]

Služba zdravstvene zaštite radnika – Medicina rada

Ciljevi službe ispunjavaju se kroz obavljanje prethodnih i periodičnih pregleda, sistematskih […]

Služba zdravstvene zaštite žena/ginekologija

Polje delovanja službe pokriva preventivno delovanje kroz rad savetodavne službe, obavljanje […]

Služba zdravstvene zaštite dece i omladine

Služba pedijatrije pruža klinički pregled pedijatra uz sve vrste laboratorijskih analiza […]

Lekarska uverenja

Dom zdravlja “Zdravlje plus” je prvi privatni dom zdravlja sa licencom […]

Služba radiologije

U Službi radiologije naši stručnjaci obavljaju Ultrazvučne preglede: Vrata (štitasta žlezda, […]